Tips voor een top terrasseizoen

Genieten van een zonnig terras. Jouw gasten krijgen er ongetwijfeld geen genoeg van. Maar ook veel frituristen- en horecaondernemers kijken uit naar de eerste zonnestralen.

Het terrasseizoen is populairder én belangrijker dan ooit. Een goed seizoen kan je hele jaar maken. Je vergroot niet alleen de capaciteit van je zaak, je creëert nieuwe eetmomenten en wellicht pak je ook uit met nieuwe gerechten en producten.

Maar een terras laten renderen is niet altijd even eenvoudig. Er komt heel wat voorbereiding, planning en rekenwerk bij kijken. Daarom helpen we jou op deze pagina graag op weg met handige tips, originele ideeën en smakelijke recepten. Zo ga ook jij, een succesvol terrasseizoen tegemoet.

De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Hoe verleid je jouw gasten om langer te blijven zitten? Een portie bitterballen bij het bier of een fris slaatje met een kaaskroket, doet vaak wonderen.

Een goed uitgedachte borrel- en terraskaart is dan ook één van de sleutels tot een succesvol terras. Zoek je naar de juiste snacks voor op jouw kaart? Dan ben je bij Van Geloven aan het juiste adres. Bij ons vind je het meest complete aanbod voor frituren en horecazaken. Van klassiekers zoals bitterballen en kroketten tot nieuwe smaakmakers zoals de Nacho Cheese bites van Mora en verschillende vegetarische snacks. Met onze mini snacks zoals de Borrelmaatjes geef je de borrelplanken net dat tikkeltje extra, zonder extra investering.

Heb je hulp nodig om te kiezen? We zetten graag de beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras op een rijtje.

Afbeelding
De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Succesverhalen van ondernemers

De toppers van het terrasseizoen

Mini snacks geven je meer mogelijkheden. De kleine hapjes zijn ideaal op een borrelplank, als extraatje of zelfs om te gebruiken in een origineel recept. Ga je graag zelf aan de slag met mini’s? Bekijk dan zeker deze twee toppers uit ons assortiment.

Afbeelding
Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras.

Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras

Een goede terraskaart is belangrijk, maar er is natuurlijk meer nodig voor een top terrasseizoen. Breng je jouw zaak gewoon naar het terras? Of ga je toch voor een uniek concept? We delen graag enkele ideeën voor een rendabel horeca terras die je helpen bij een goede voorbereiding en een vlotte bediening.

Naast een goede voorbereiding, is beleving alles op je terras. Vergeet dus zeker de aankleding niet uit het oog. Wist je dat je op Van Geloven kan rekenen voor originele promotieartikelen om je terras aan te kleden zoals serveerplanken en -schalen, menukaarthouders en nog veel meer. Contacteer jouw lokale vertegenwoordiger voor meer info.