Tips voor een top terrasseizoen

Genieten van een zonnig terras. Jouw gasten krijgen er ongetwijfeld geen genoeg van. Maar ook jij, als friturist of horecaondernemer, kijkt wellicht uit naar de eerste zonnestralen.

Het terrasseizoen is populairder dan ooit. Een goed seizoen, met extra capaciteit, nieuwe eetmomenten en heerlijke recepten, kan je hele jaar maken.

Maar een terras laten renderen is niet altijd even eenvoudig. Het vraagt om een goede voorbereiding, slimme planning en heel wat rekenwerk. Daarom helpen we jou graag op weg met handige tips, originele ideeën, smakelijke recepten en natuurlijk met de lekkerste snacks. Zo ben jij helemaal klaar om een succesvol terrasseizoen tegemoet te gaan.

De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Hoe verleid je jouw gasten om langer te blijven zitten? Een portie bitterballen bij het bier, een goedgevulde borrelplank of een frisse salade met een kaaskroket doet vaak wonderen.

Een goed uitgedachte menukaart is één van de sleutels tot een succesvol terras. Maar hoe weet je wat de beste snacks en gerechten zijn voor op jouw menu? Geen nood, bij Van Geloven ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod voor frituren en horecazaken. Van klassiekers zoals bitterballen en kroketten tot vegetarische snacks en originele smaakmakers zoals Borrelmaatjes® en de Nacho Cheese Bites van Mora.

Heb je hulp nodig om te kiezen? We zetten graag de beste lunch- en borrelsnacks voor het terras op een rijtje. 

Afbeelding
De beste lunch- en borrelsnacks voor het terrasseizoen

Succesverhalen van ondernemers

Laat je inspireren door de tips en tricks van ondernemers zoals jij. Lees hier alle succesverhalen.

De toppers van het terrasseizoen

Mini snacks geven je meer mogelijkheden. De kleine hapjes zijn ideaal op een borrelplank, als extraatje of zelfs om te gebruiken in een origineel recept. Bovendien zijn mini snacks perfect om aan upselling te doen. Ga je graag zelf aan de slag met mini’s? Bekijk dan zeker deze twee toppers uit ons assortiment.

Afbeelding
borrelmaatjes

Borrelmaatjes®, een luxe mini mix om te delen.

Bekijk de snack →

Afbeelding
nacho cheese

Nacho Cheese Bites van Mora, verrassend veelzijdig.

Bekijk de snack →

Afbeelding
Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras.

Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras

Er zijn veel kansen om van jouw terrasseizoen een echt succes te maken. We delen graag enkele ideeën voor een goede voorbereiding, een originele terraskaart en een vlotte bediening:

Naast al deze zaken is beleving belangrijk op je terras. Vergeet dus zeker de aankleding niet. Met originele accessoires, serveerplanken en -schalen, menukaarthouders en meer, kleed jij je terras extra gezellig aan. Contacteer jouw lokale vertegenwoordiger om te bekijken hoe Van Geloven je daarbij kan helpen.

Heerlijke recepten voor op jouw terras!

Wil je jouw gasten tijdens het terrasseizoen extra verrassen? Laat je dan inspireren door deze heerlijke lunch- en borrelplankrecepten. Op onze website vind je gegarandeerd de nieuwe margemaker van jouw terraskaart.