Alles wat je moet weten over vegetarische snacks voor horeca & frituur.

Steeds meer mensen eten minder vlees. Eén op vier Belgen geeft zelfs aan regelmatig geen vlees te eten. Maar dat wil niet zeggen dat al die mensen ook minder uit eten gaan. Of je nu vleeseter, flexitariër of vegetariër bent, bij Van Geloven zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een smakelijke snack.

Op deze pagina verzamelen we alle informatie en inspiratie die jij als friturist- of horecaondernemer nodig hebt om het verschil te maken met vegetarische alternatieven.

Er zit toekomst in vega, en die toekomst begint vandaag!

De populairste vegetarische snacks van België

Als marktleider in Belgïe weten we als geen ander wat er nodig is om een lekker product te ontwikkelen. Mét - en nu ook zonder - vlees. We focussen daarbij op vleesvrije alternatieven van bestaande vleessnacks, zoals de vegetarische kroketten en bitterballen. Maar ook heerlijke nieuwe snacks zoals de Nacho Cheese bites van Mora.

Ondertussen bestaat ons assortiment uit meer dan 10 vega snacks en die doen het goed! Ben jij benieuwd naar de populairste vegetarische snacks voor in je frituur

Afbeelding
Kipkorn - één van de populairste frituursnacks

Starten met vega? Dat doe je zo!

Wil jij ook in jouw zaak een volwaardig vegetarisch menu aanbieden? Dan komt daar best wel wat bij kijken. Om je alvast op weg te helpen, verzamelden we voor zowel horecazaken als voor frituren 5 concrete stappen die je op je eigen tempo kan zetten.

Afbeelding
vraagteken

Stel een slim, vegetarisch menu samen

Je menukaart is één van de belangrijkste troeven van jouw zaak. Als je het slim aanpakt kan je jouw gasten er mee overtuigen om eens iets nieuws uit te proberen. Je kan hun keuze lichtjes in een richting sturen. De richting die voor jouw zaak het meest interessant is.

 

Deze ondernemers gingen je voor… mét succes!

Elke zaak is anders. En we hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het runnen van een frituur of horecazaak een vak apart is! Daarom delen we graag de succesverhalen van andere ondernemers. Zo kan je leren uit hun proces en inspiratie opdoen om je eigen succesverhaal te schrijven.

Vegetarische gerechten om mee te scoren!

Zoek je nog naar dat ene gerecht om je menukaart helemaal af te maken? Of kan je een nieuwe portie inspiratie gebruiken? Op de website vind je meer dan 15 vegetarische recepten met onze snacks. Van smakelijke vegaburgers tot bourgondische borrelplanken en unieke recepten met vertrouwde snacks.

Een unieke samenwerking met de Vegetarische Slager

Eén van de manieren om al onze ambities waar te maken, is een unieke samenwerking tussen Mora en De Vegetarische Slager. Samen ontwikkelden we deel van de snacks uit ons assortiment. Heerlijke snacks die niet van vleessnacks te onderscheiden zijn en waar jouw gasten spontaan van beginnen watertanden. Meer weten?

Lees het artikel