75 recepten gevonden

De Bourgondiër Bitterballenspies

Bourgondiërs genieten groots! Varieer eindeloos met onze bitterballen en laat uw gast genieten van deze bitterballenspiesjes! Hét alternatief voor de klassieke portie bitterballen!

De Bourgondiër kadet Kroket XL

Bourgondiërs genieten groots! Serveer niet 1 maar 2 Bourgondische kroketten op een extra groot zacht broodje en laat je gast groots en gelaagd genieten! Hét nieuwe lunchgerecht voor op je menukaart!

De Bitterballen Bowl

Goed gevulde en kleurrijke bowls zijn op dit moment razend populair. Wat dacht je van deze overheerlijke vegetarische Bitterballen Bowl met een frisse couscoussalade, gegrilde aubergine, avocado en hummus. Perfect voor op jouw lunchkaart of heerlijk als dinner.

Winterburger

Verras jouw gasten met deze vega winterburger. Deze topper steelt de show in de koude maanden want hij is gebakken in rode wijn en belegd met zuurkool, rode ui en champignons op een heerlijk kaas-uien broodje. Afgetopt met mosterd met daarbij lekkere dikke frieten in de schil met mayonaise!

Smokey avo-cheeseburger

Avocado: helemaal trendy en een heerlijke verrijking op je burger! In deze smokey avo-cheeseburger komt het zachte van de avocado perfect samen met de rokerige smaak van de kaas en de knoflooksaus. Zoete aardappelfrietjes erbij en smullen maar.

Vegaburger met skinny onionrings

Uienringen mogen uiteraard niet ontbreken bij een perfecte burger! Deze vegaburger op stoer bruin burgerbrood is afgetopt met skinny rode uienringen in beslag, romaine sla en Sweet & Spicy Chili saus. Simpel, maar zo lekker!

Italiaanse Vegetarische Crispy Chick’n burger met truffel en Parmezaan

Haal Italië in huis met deze vegetarische Crispy Chick’n burger! Een heerlijk combinatie van rucola, trostomaatjes, pijnboompitten en truffelmayonaise op een smakelijke ciabatta. Geserveerd met een portie friet. Topper voor op je menukaart!

Vegetarische Crispy Chick’n and waffles

Wafels maar dan net even anders. Lekker rijk belegd met de Vegetarische Crispy Chick’n burger, chilivlokken, mais, rode ui en witte kool. Een hartige wafel met daaroverheen maple syrup voor het echte wafel gevoel.

Koreaanse BBQ burger

Deze heerlijke Vegetarische Crispy Chick’n burger met BBQ saus heeft een Koreaanse twist en mag niet ontbreken op je menukaart.