49 recepten gevonden

Steamed Bun met Viandel & Hoisin

Verrassend dat is deze Steamed Bun Viandel met Hoisin zeker! De Hoisin geeft de bun een zoete smaak en de Viandel zorgt voor een lekkere bite. Met de lente ui en de komkommer maak je het broodje helemaal af, heerlijk!

Triple bitterbal burger

Een smaakvol trio van mini burgers met bitterballen. Geserveerd met diverse groente, heerlijke sauzen en passende garnituren. Perfect voor een goede borrelkaart, zodat jouw gasten een uurtje langer blijven zitten.

High Fry Borrelmaatjes

High Fry is de trend van dit moment! Speel hierop in en maak de High Fry Borrelmaatjes. Perfect om je gasten te verrassen en een mooie toevoeging op je menukaart.

Loaded kipkorn Mexican Style

Loaded snacks is de trend van dit moment! Speel hierop in en maak de Loaded Kipkorn Mexican Style. Een heerlijk recept waar je gasten van op zullen kijken.

Stoofvleesbitterbal met Leffe op een bedje van erwtenpuree

Een smeuïge stoofvleesvulling in een krokant jasje, dat is de Leffe Bitterbal! Een heerlijke, royale bitterbal, die ook nog eens heel wat variatie biedt voor jouw borrelkaart. Ontdek hier onze variatietip.

Kerst Ribster met BBQ saus en sterretjes

Breng de Kerstfeer naar je zaak en jouw klanten, met de heerlijke Mora Ribster Kerst.

Kerstboom Frikandel

Breng de Kerstsfeer naar je zaak en bij jouw klanten thuis met deze originele Kerstboom Frikandel.

Sharing plate - Chilli Cheese Nuggets met tomaten salsa

Een vegetarische sharing plate, eenvoudig maar verrassend lekker!

Carnaval Sito met curry

Varieer met regelmaat om uw klanten te verrassen en test zo welke productideeën in de smaak vallen. Wie weet heeft u een nieuwe margemaker in handen.