82 recepten gevonden

Loaded salade Souflesse

Een frisse salade, die ook nog eens een margepakker is, makkelijk te bereiden is en je gasten met een goed gevulde buik achterlaten? De Salade Souflesse is het recept voor jou!

Veggie Twijfelaar

Voor de echte twijfelaar die niet kan kiezen of eens iets anders wilt proberen. Vier heerlijke snacks van Nacho Cheese bites, Chili Cheese Nuggets, Souflesse mini en een Vegetarische bitterbal op een stokje.

Zomerse De Bourgondiër Bitterballen pintxos met proscuitto

Een geroosterd broodje bitterbal, met proscuitto, en de zoete zomer smaak van gegrilde nectarine. De perfect smaakcombinatie voor een borrelbite op het terras!

Zomerse Kipkorn®sticks met ananas en paprika

Simpel en zo smaakvol. Een Kipkorn® stick met gegrilde ananas en groene paprika. Heerlijk als maandspecial!

Frisse mini bietenwraps met Nacho Cheese bites

Een heerlijke bietenwrap gevuld met appel, gekleurde biet en Nacho Cheese bites. Perfect zomers lunchgerecht of borrelbite voor op jouw terras waarmee jij je gasten verrast!

Borrelmaatjes Plateau

Uniek op de menukaart, het Maatjes plateau! Een loaded fries met alle bekende snacks in mini formaat! Help de gast bij het kiezen door ze alles aan te bieden in één uniek recept. Serveer het plateau met de lekkerste sauzen en dips.

Paasnestje met bitterballen

De paashaas staat weer bijna aan de deur en die komt met cadeau's! Dit jaar eieren als bitterballen in een kleurrijk nestje. Verras jouw gasten tijdens Pasen met deze eyecatcher!

De Bourgondiër Bitterballenspies

Bourgondiërs genieten groots! Varieer eindeloos met onze bitterballen en laat uw gast genieten van deze bitterballenspiesjes! Hét alternatief voor de klassieke portie bitterballen!

De Bourgondiër kadet Kroket XL

Bourgondiërs genieten groots! Serveer niet 1 maar 2 Bourgondische kroketten op een extra groot broodje en laat je gast groots en geslaagd genieten!