67 recepten gevonden

Souflesse cheesy burger

De hamburger maar dan net even anders en zonder vlees! Deze Souflesse cheesy burger is een topper voor op jouw menukaart. Lekker fris en zomers door de stukjes peer en met een lekker bite van walnoot. Proberen maar!

Souflesse mini assorti toastjes

Op het terras mogen lekkere borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. Steel de show met deze frisse Souflesse mini assorti toastjes. Als deze kleurrijke hapjes voorbij komen kan geen enkele gast die weerstaan.

Spies van Crispy Chicken kebab

De Mora Crispy Chick'n Strips passen bij elk gerecht dat je maar kan bedenken! De beste combinatie die wij kunnen bedenken is met een heerlijk Libanees broodje, een frisse salade en knoflooksaus. Smullen geblazen!

Loaded Indo fries

Loaded fries zijn in de mode, wie kent ze niet? Door de trend hebben veel horecagelegenheden al een eigen versie van de loaded fries. Met deze Indonesische variant heb jij een fantastische variatie die gegarandeerd scoort!

Loaded Asian frikandog

Het Broodje Bikfrik combineert de legendarische frikandel met een heerlijke luchtig broodje, gevuld met rode kool, avocado en sriracha mayo. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen?

Brioche kroket

Een broodje kroket is een klassieker die altijd in de smaak blijft. Geef het broodje een twist door een luxe brioche bol te gebruiken, gecombineerd met veldsla, appel en radijskiemen. Succes gegarandeerd!

Loaded salade Souflesse

Een frisse salade, die ook nog eens een margepakker is, makkelijk te bereiden is en je gasten met een goed gevulde buik achterlaten? De Salade Souflesse is het recept voor jou!

Veggie Twijfelaar

Voor de echte twijfelaar die niet kan kiezen of eens iets anders wilt proberen. Vier heerlijke snacks van Nacho Cheese bites, Chili Cheese Nuggets, Souflesse mini en een Vegetarische bitterbal op een stokje.

Zomerse De Bourgondiër Bitterballen pintxos met proscuitto

Een geroosterd broodje bitterbal, met proscuitto, en de zoete zomer smaak van gegrilde nectarine. De perfect smaakcombinatie voor een borrelbite op het terras!