Een lekker drankje, daar horen warme aperitief hapjes bij

Bij een lekker drankje of verfrissend pintje passen uiteraard knapperige borrelsnacks. Is jouw aperitiefkaart al klaar voor het seizoen of kun je nog wat uitbreiden? Met deze snacks wordt aperitieven bij jouw horecazaak of frituur een feestje.

Bij Van Geloven hebben we alle ingrediënten die je nodig hebt om jouw gasten te laten genieten van een warm aperitief. Van de beste borrelsnacks en recepten tot aan tips voor de ideale borrelplank, zo kan jij direct aan de slag.

De lekkerste borrelsnacks voor bij het aperitief, ontdek je dankzij deze artikels

De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Als je een gevarieerde aperitiefkaart aanbiedt, maak je daar niet alleen je gasten blij mee, je kunt er ook nog eens een flink rendement uithalen. Zorg ook dat je bitterballen of snacks per stuk verkoopt. Gasten zijn dan namelijk eerder geneigd om meer te bestellen of later nog een extra portie. Ook kun je variëren met uitgebreide aperitiefplanken of originele recepten die je gasten zeker zullen waarderen.

Lees verder →

Lees nog meer tips, tricks & inspiratie

Krijg je maar niet genoeg van al deze inspiratie? Dan hebben we nog enkele interessante artikels die kunnen helpen om nóg meer uit het aperitief te halen met je frituur of horecazaak:

Lees alle artikels →

Afbeelding
Snacks voor op het terras

Heerlijke recepten voor bij de borrel

Wil je jouw gasten extra verrassen tijdens de borrel? Laat je dan inspireren door onze recepten met mini snacks.

Deze warme hapjes zijn populair bij de borrel

Dit zijn de lekkerste warme aperitief hapjes uit ons assortiment, zorgvuldig geselecteerd voor jouw frituur of horecazaak.