Aan de slag met thuisbezorging en take-away

 

Steeds meer frituren, restaurants en horecazaken zetten fors in op thuisbezorging. De coronacrisis heeft dan ook bewezen dat afhalen en thuisbezorging geen trends zijn, maar steeds meer een fundamenteel onderdeel van je business model. Maar hoe doe je aan bezorgen zonder zorgen? Waar start je? Of misschien ben je al gestart maar zoek je naar meer rendement?

We hebben de beste tips, recepten en adviezen van andere horeca-ondernemers voor je op een rij gezet. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om je gasten ook thuis te laten genieten van je gerechten.

Succesvol starten met thuisbezorging en take-away dankzij deze artikels

Ben je aan het overwegen om ook voor jouw frituur, broodjeszaak of horeca-zaak online bestellen mogelijk te maken? Of wil je ook met thuisbezorging starten, maar weet je niet hoe er aan te beginnen?  Wij zetten hier een aantal tips voor jou op een rijtje.
Afhalen en thuisbezorgen, het is voor veel frituren en horecazaken een belangrijke bron van inkomsten geworden. Maar hoe zit het nu met je afhaalmenu? Stel je een apart menu op? Of gebruik je de gewone menukaart? We delen onze tips in dit artikel.
Online bestellen en bezorgen is een trend die zich binnen OOH verder blijft doorzetten en nu onder impuls van de Corona-crisis een extra snelle groei kent. Dat zie je ook binnen het segment van frituren in België. Wij wilden wel eens weten wat nu effectief dan stand van zaken is en hoe actief Belgische frituren zijn in de wereld van online bestellen en bezorgen.
‘Zelfs klanten, die op wandelafstand wonen laten leveren‘ Een frituur in het Antwerpse neemt ons mee in hun ervaring met online bestellen en bezorging: ‘Tijdens de lockdown periode, kon je bij ons enkel online bestellen en bij jouw thuis laten bezorgen. Dat leidde ertoe dat tijdens de drukke weekends plots 5 bezorgers nodig waren om alle bestellingen te leveren. Terwijl we normaal 1 vaste bezorger in dienst hebben.‘
Afbeelding
conny en frank

Frituur Conny en Franky delen hun ervaring met online bestellen en thuisbezorging

Frituur Conny & Franky (Sint-NIklaas) startte al in 2016 met een online bestelplatform. Kasper Van Remoortere, verantwoordelijk voor de online aanpak, deelt in een tweedelig interview alle belangrijke lessen en ervaringen die ook voor andere frituristen en horeca-ondernemers relevant zijn.

Lees de ervaring van frituur Conny en Franky →

Lees het vervolg →

Afbeelding
horecazaak

Maak het verschil met deze marketing tips

Heb je onlangs beslist dat je klanten online kunnen bestellen via je eigen website of via een leveringspartner? Slimme zet! Nu is het belangrijk dat je klanten dit ook weten. We geven je enkele marketingtips om je online aanbod aan te kondigen en nieuwe klanten aan te trekken.

Ontdek alle marketing tips voor thuisbezorging  →

Vergeet de verpakking niet!

Heb je onlangs beslist dat je klanten online kunnen bestellen via je eigen website of via een leveringspartner? Slimme zet! Nu is het belangrijk dat je klanten dit ook weten. We geven je enkele marketingtips om je online aanbod aan te kondigen en nieuwe klanten aan te trekken.

Lees hier onze verpakkingstips →

Afbeelding
verpakkingtips

Dit zijn onze populairste snacks voor thuisbezorging