Aan de slag met thuisbezorging en take-away: tips voor horeca en frituur

Steeds meer frituren, restaurants en horecazaken zetten fors in op thuisbezorging. Maaltijden afhalen en thuisbezorging zijn dan ook al lang geen trends meer. Voor veel ondernemers is het zelfs uitgegroeid tot een fundamenteel onderdeel van hun business model. Maar hoe doe je aan bezorgen zonder zorgen? Waar start je? Welke oplossingen zijn er? Of ben je al gestart en zoek je naar meer tips om je omzet te verhogen?

We hebben de beste tips, recepten en favoriete snacks van andere horeca-ondernemers voor je op een rij gezet. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om je gasten ook thuis te laten genieten van je heerlijke gerechten.

Succesvol starten met thuisbezorging en take-away doe je dankzij deze artikels

Wil je aan de slag met thuisbezorgen en take-away in jouw frituur of horecazaak? Lees dan zeker deze artikels met handige tips en concreet advies om het verschil te maken.

Deze ondernemers gingen je voor

 

Afbeelding
conny en frank

Frituur Conny en Franky deelt tips over online bestellen en thuisbezorging

Frituur Conny & Franky (Sint-NIklaas) startte al in 2016 met een online bestelplatform. Kasper Van Remoortere, verantwoordelijk voor de online aanpak, deelt in een tweedelig interview alle belangrijke lessen en ervaringen die ook voor andere frituristen en horeca-ondernemers relevant zijn.

Naar het interview →

Lees het vervolg →

Meer tips om je omzet te verhogen met bezorging en take-away

Bij het bezorgen of afhalen van maaltijden komt heel wat kijken. Van verpakkingen tot extra marketing, van een speciaal samengesteld menu tot een aparte keuken voor je afhaalgerechten.

Starten met een dark kitchen? Lees alle tips, tricks & inspiratie

Een dark kitchen is een restaurant dat uitsluitend maaltijden bereidt voor online bestellingen en leveringen. Je enkel toeleggen op bezorging, via een dark kitchen of virtueel restaurant, kan een bewuste én rendabele keuze zijn als horecaondernemer. Ontdek wat zo’n dark kitchen precies doet en of het voor jouw horecazaak interessant is.Wat is een dark kitchen? 

Deze recepten zijn ideaal voor thuisbezorging

Met de snacks uit ons assortiment tover je in een handomdraai de lekkerste gerechten tevoorschijn om af te halen of te (laten) bezorgen.