Van Dobben

Van Dobben - Ouderwets lekker. Sinds 1945.

Al meer dan 70 jaar is het van oorsprong Amsterdamse Van Dobben een trots begrip in heel Nederland op het gebied van luxe croquetten en bitterballen.

De meest gevraagde croquet & bitterbal


Als meest gevraagde croquet en bitterbal is Van Dobben geliefd vanwege de rijke ragout met lekkere blokjes rundvlees in een dun krokant jasje. De producten van Van Dobben zijn altijd van slagerskwaliteit, stoer van vorm en royaal gevuld met alleen de allerbeste ingrediënten. Niet alleen zijn er kroketten en bitterballen voor in de frituur verkrijgbaar, ook is er een aparte lijn speciaal voor de oven verkrijgbaar.

Assortiment


Naast de Rundvleescroquet zijn er meerdere varianten Van Dobben croquetten. De Kalfsvleescroquet heeft een unieke receptuur met nootmuskaat, peterselie, witte peper en het beste Nederlandse kalfsvlees. De Kaascroquet is een variant met oude Hollandse kaas voor een eerlijke Hollandse smaak, als een echte Van Dobben. En probeer ook de Kipsatécroquet. Fijn gekruid, rijk gevuld met stukjes kipfilet en afgemaakt met geroosterde pinda’s. De licht pittige twist is geschikt voor een groot publiek. En de Groentecroquet bewijst dat vegetarisch ook rijk kan smaken. De ragout is gemaakt zonder gelatine en bereid met een heerlijke mix van de lekkerste groenten.

Op zoek naar meer variatie? Serveer dan de Van Dobben Borrelgarnituur bestaande uit gehaktballetjes, mini kaassoufflés, kalfsbitterballen en kipfiletstukjes in een krokant jasje.

Bekijk het assortiment