63 artikelen gevonden

De borrelkaart: tips voor een topterras

Vanaf de eerste zonnestralen merk je het al, een gezellig terras is de place to be. Maar hoe zorg je er nu voor dat al die gasten op jouw terras belanden én dat ze lekker lang blijven hangen. Het geheim? Een slimme aperitiefkaart, afgestemd op het terrasseizoen.

10+ ideeën voor het terras van jouw frituur die gegarandeerd voor meer omzet zorgen

Er valt veel meer omzet te halen als je als frituur eigenaar niet alleen focust op take-away, maar ook inzet op eten op het terras en dus je klanten gaat bedienen. Vooral met de mooie zomermaanden die we tegemoet gaan is daar veel extra omzet mee te halen. Wij delen in dit artikel een aantal ideeën om meer omzet te halen uit je terras.

Terras als visitekaartje

Bij Frituur-eethuis Onder d’n Toren in Geel Ten Aard komen naast vaste gasten ook veel fietstoeristen. Voor eigenaar Jef Verwimp is het terras dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. ‘Het is een uithangbord, een visitekaartje.’

‘Gasten kopen een herinnering’

Bij de Kleppende Klipper komen zowel vaste gasten als toeristen voor een unieke ervaring. Straks - als het vernieuwde terras is geopend – is die ervaring nóg completer. In het zonnetje, aan het kabbelende water, culinair eten, lekkere snacks… Wat wil je nog meer?

Lucifer®, Ragoezi®, Taco Bocado®: Deze vergeten snacks zijn helemaal terug!

Sommige frituursnacks zijn onverslaanbaar. Dat merk je wellicht ook in jouw frituur. De frikandel is zo’n ongeëvenaarde klassieker. Maar dat is bij die frituur een beetje verder ook zo. Om je te blijven onderscheiden, verras je dus best met enkele originele snacks op jouw menu. In dit artikel lichten we enkele vergeten snacks uit die helemaal terug zijn van nooit weggeweest!

Ga aan de slag met deze ideeën voor een rendabel horeca terras

Mooi weer betekent hard werken. Dat weet jij als horeca-ondernemer als geen ander. Of je nu een frituur, taverne, brasserie of restaurant uitbaat, een terras kan je jaar helemaal goedmaken. In dit artikel delen we enkele handige ideeën om het maximale uit je horecaterras te halen.