42 artikelen gevonden

Zo start je met vegetarische snacks in je frituur

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 4 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw frituur.

Megaveel vegetarisch

Vegetarische snacks winnen terrein. Ze belanden niet alleen op het bord (of in het bakje) van de doorgewinterde vegetariër, steeds meer mensen weten een goede snack zonder vlees te waarderen. Tijd om als ondernemer (nog) eens in het aanbod te duiken.

Herfst: tijd voor comfortfood en bockbier!

Kortere, donkere dagen vragen om comfortfood. En om stevig, donker bier. Met deze snacksuggesties (én perfecte bockbier-pairings) stel je een heerlijke, hartverwarmende herfstkaart samen. Daar willen je gasten best die najaarsbui voor trotseren!

Horecapersoneel gezocht: hoe vind (en houd) je een sterk team?

Goed personeel vinden, is voor elk bedrijf een uitdaging. Maar in de horeca lijkt het de laatste jaren nog een stuk moeilijker. Zeker na de recente sluitingen door het coronavirus. Een magische oplossing om het personeelstekort aan te pakken, bestaat jammer genoeg niet. Met de tips in dit artikel zet je vandaag wel een systeem op waar je op termijn de vruchten van plukt.

5 ultieme saus/snack combinaties voor horeca om mee op te vallen

Sauzen zijn ideaal om je te onderscheiden. Eén extra saus, geeft je oneindig veel nieuwe mogelijkheden. Daarom zochten we met Pauwels naar 5 smakelijke saus-snackcombinaties om je op weg te helpen.

Upselling in de horeca: verkoop in 7 stappen meer met minisnacks

Minisnacks worden erg gesmaakt in restaurants, op terrassen en in brasseries. Ze zijn dan ook knapperig, smakelijk en staan vlug op tafel. Het ideale recept voor een impulsbestelling. Naast hun trendy karakter, verhoog je als horecazaak met een paar lekkere minisnacks op je kaart gevoelig de besteding per tafel. Met deze 7 tips spenderen je gasten meer dan gepland.