34 artikelen gevonden

De haute frituur: til je zaak naar een hoger niveau

Fastfood in een chique jasje is populair, of het nu gaat om hotdogs, kroketten of pita’s. En frituren blijven zeker niet achter, met topchef Sergio Herman en zijn Frites Atelier als grote voorbeeld van de haute frituur. Verleid zelf ook je klanten met authentieke premium snacks.

10 ideeën om reclame te maken voor jouw restaurant/frituur

Als je nieuwe gasten wil aantrekken moet je opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we 10 tips voor je horecazaak, frituur of take-away concept die je morgen al kan toepassen!

12 tips om nieuwe klanten aan te trekken met een nieuw gerecht

Eet jij graag elke dag hetzelfde? Vermoedelijk niet, en je klanten ook niet. Verandering van spijs doet eten. Lees hier waarom nieuwe gerechten goed zijn voor je cliënteel en je zaak en hoe je daar slim mee omgaat.

Allergenen in de horeca: maak het verschil voor je klanten

Als horeca- of frituuruitbater moet je je klanten informeren over welke allergenen er aanwezig zijn in je gerechten. Een slimme ondernemer ziet die verplichting als een kans om bezoekers zorgeloos te laten genieten van lekker eten. Ben je op zoek naar de allergenen-informatie van onze producten? In ons assortiment vind je per product alle informatie.

Waar moet je rekening mee houden bij het samenstellen van een afhaalmenu?

Een afhaalmenu samenstellen is meer dan je gewone menu omvormen. De juiste verpakking, transport en kwaliteit zijn cruciaal. Van Geloven geeft tips voor frituren & horeca.

Coronaproof aperitieven: klanten veilig helpen borrelen in hun bubbel, het kan!

Deze feestdagen zullen we coronaproof aperitieven en klinken in onze bubbel. Wat serveer jij? Van Geloven geeft tips voor een veilig en feestelijk assortiment.