72 artikelen gevonden

De haute frituur: til je zaak naar een hoger niveau

Fastfood in een chique jasje is populair. Van hotdogs & pita’s tot het chique Frites Atelier van topchef Sergio Hermen. Door je frieten en/of snacks met dat tikkeltje extra te serveren, til ook jij jouw frituur naar een hoger niveau. In dit artikel maken we je helemaal wegwijs in de wondere wereld van de haute frituur.

Meer marge met je favoriete snacks?

Als frituur- of horeca-ondernemer zoek je voortdurend naar nieuwe manieren om je marge te vergroten en je zaak winstgevend te houden. Dat kan door ingrijpende investeringen en/of besparingen, maar vaak schuilt die extra marge in een klein beetje extra moeite. We leggen het je graag uit.

Bereidingstips voor vegetarische frituursnacks: waar moet je op letten?

We zien het steeds vaker: vegetarische varianten van populaire frituursnacks. Niet zo gek, de vraag naar veggie blijft namelijk stijgen. Heb jij al voldoende vegetarische opties op je menukaart staan? Of twijfel je of de keuken deze extra opties wel aan kan? Nergens voor nodig! Wij leggen je graag uit dat je voor het aanbieden van vegetarische snacks niet je hele keuken hoeft om te gooien of extra personeel moet aannemen.

12+ tips om reclame te maken voor jouw restaurant of frituur

Wil je nieuwe gasten aantrekken? Dan moet je zaak opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we meer dan 12 concrete tips voor je horecazaak, frituur of take-away concept die je morgen al kan toepassen!

Welk bier past bij welke snack? De favoriete beerpairings van Ivo Thijssen

Een heerlijke portie bitterballen, kaas- of garnaalballetjes… het smaakt altijd, maar wat drink je daar nu bij? Wij vroegen bierexpert Ivo Thijssen naar zijn favoriete beerpairings met enkele toppers uit ons assortiment.

De belangrijkste biertrends volgens Ivo Thijssen - van alcoholvrij tot nostalgie

Een lekker, frisse pint. Het valt bij veel gasten in de smaak. En dan hebben we het heus niet alleen over een traditionele pils. Als friturist- en horecaondernemer liggen er dus kansen… en wij helpen je daarbij graag op weg!