38 artikelen gevonden

5 ultieme saus/snack combinaties voor horeca om mee op te vallen.

Sauzen zijn ideaal om je te onderscheiden. Eén extra saus, geeft je oneindig veel nieuwe mogelijkheden. Daarom zochten we met Pauwels naar 5 smakelijke saus-snackcombinaties om je op weg te helpen.

Upselling in de horeca: verkoop in 7 stappen meer met minisnacks

Minisnacks worden erg gesmaakt in restaurants, op terrassen en in brasseries. Ze zijn dan ook knapperig, smakelijk en staan vlug op tafel. Het ideale recept voor een impulsbestelling. Naast hun trendy karakter, verhoog je als horecazaak met een paar lekkere minisnacks op je kaart gevoelig de besteding per tafel. Met deze 7 tips spenderen je gasten meer dan gepland.

De kroket herontdekt: verrassende tips en trends voor horeca

Wist je dat de kroket waarschijnlijk afkomstig uit Frankrijk is? Maar ondertussen, in al zijn vormen en maten, is hij buitengewoon populair in Nederland en ook in België niet weg te denken van de betere horecakaart.

Zo scoor je met je menukaart op jouw terras

Genieten van een fris drankje op een zonnig terras, heerlijk toch? Dat vinden jouw klanten ook. Met de tips uit dit artikel, zorg je voor een verleidelijke terraskaart die klanten tot bij jou brengt en laat blijven!

De haute frituur: til je zaak naar een hoger niveau

Fastfood in een chique jasje is populair, of het nu gaat om hotdogs, kroketten of pita’s. En frituren blijven zeker niet achter, met topchef Sergio Herman en zijn Frites Atelier als grote voorbeeld van de haute frituur. Verleid zelf ook je klanten met authentieke premium snacks.

10 ideeën om reclame te maken voor jouw restaurant/frituur

Als je nieuwe gasten wil aantrekken moet je opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we 10 tips voor je horecazaak, frituur of take-away concept die je morgen al kan toepassen!