13 artikelen gevonden

Bereidingstips voor vegetarische frituursnacks: waar moet je op letten?

We zien het steeds vaker: vegetarische varianten van populaire frituursnacks. Niet zo gek, de vraag naar veggie blijft namelijk stijgen. Heb jij al voldoende vegetarische opties op je menukaart staan? Of twijfel je of de keuken deze extra opties wel aan kan? Nergens voor nodig! Wij leggen je graag uit dat je voor het aanbieden van vegetarische snacks niet je hele keuken hoeft om te gooien of extra personeel moet aannemen.

Verleid je gasten met heerlijke loaded snacks

Je kan er niet omheen, loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog heel wat terrein te winnen. Ga creatief aan de slag met de favoriete frituursnacks en maak van die frikandel, kroket of kipkorn het nieuwe uithangbord van je zaak. Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden, verrassen én meer marge pakken.

De borrelkaart: tips voor een topterras

Vanaf de eerste zonnestralen merk je het al, een gezellig terras is de place to be. Maar hoe zorg je er nu voor dat al die gasten op jouw terras belanden én dat ze lekker lang blijven hangen. Het geheim? Een slimme aperitiefkaart, afgestemd op het terrasseizoen.

Vooruitgang met vega

Stilstand is achteruitgang, vindt Alexander de Clercq. Daarom nam hij, na een lange carrière in de bouw, drie jaar geleden Frituur Antoine over. En daarom gaat hij met die snackbar maar al te graag mee in de steeds groter wordende vraag naar vega. “Eetgewoontes veranderen. Zelfs vleeseters proberen steeds vaker een vegetarische snack.”

De beste lunch- en borrelsnacks voor op het terras

Bij de eerste zonnestralen strijken we weer massaal neer op terrasjes. Voor een fris pintje in de zon en uiteraard heerlijke borrelsnacks. Is jouw lunch- en aperitiefkaart al klaar voor het terrasseizoen of kun je het assortiment nog wat uitbreiden? Met deze snacks wordt lunchen en aperitieven op jouw terras een feestje.

De snacks van Mora en De Vegetarische Slager: een win-win

Ging je als vegetariër vroeger naar een frituur of horecazaak? Dan moest je vaak kiezen voor een kaaskroket. Tot De Vegetarische Slager en Mora de handen in elkaar sloegen. Het resultaat? Heerlijke vegetarische alternatieven voor je favoriete frituursnacks.