header

Kroketterij De Bourgondiër – trots vanuit het zuiden

In het zuiden van Nederland is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In dat zuiden vindt Kroketterij De Bourgondiër zijn oorsprong. Hier bereiden we volgens traditioneel recept kroketten en bitterballen met overheerlijk draadjesvlees, smeuïge ragout en een heerlijk krokante korst.

Genieten begint bij De Bourgondiër

In België weten we wat genieten is. Lekker eten, dat begint bij kwaliteitsproducten boordevol smaak, royale porties en altijd… in goed gezelschap. En net dàt, weten ze in het zuiden van Nederland ook. Kroketterij De Bourgondiër zet er de bourgondische traditie verder. In onze Kroketterij bereiden wij volgens traditioneel recept de lekkerste kroketten & bitterballen, exclusief voor foodserviceEnkel het beste is goed genoeg voor jouw frituur of horecazaak. Daarom gebruiken we speciaal geselecteerd rundvlees als basis voor onze kroketten en bitterballen. Een klassieke roux vormt samen met het draadjesrundvlees en de bouillon de basis voor de typische ragout. De klassieke draadjesrundvlees kroket & bitterbal zijn ook verkrijgbaar als ovenvariant, eveneens geschikt voor professionele high-speed ovens.

Afbeelding
Kroketterij De Bourgondiër -  kroketten en bitterballen voor foodservice

Naast de vertrouwde bitterballen en kroketten van De Bourgondiër, vind je in ons assortiment de lekkerste kaas- en garnaalkroket. Even smakelijk, met dezelfde kwaliteit, passie voor het vakmanschap én met de kenmerkende krokante, gouden korst. Zoals het bij De Bourgondiër past.

Bekijk het assortiment