De populairste snacks voor jouw frituur

Vegetarisch Snacken Fastservice Ondernemen

Iedereen houdt wel van een lekkere snack. Maar welke worden het vaakst besteld in de frituur? In dit artikel delen we de populairste snacks voor jouw frituur.

De populairste snacks voor jouw frituur

Als friturist is het niet altijd even makkelijk om op de hoogte blijven van alle trends en nieuwe snacks. Daarom krijg je hier een beknopt, maar handig overzicht van de populairste frituursnacks. Zo ben je in minder dan 3 minuten helemaal mee. Handig en efficiënt, zoals de snacks van Van Geloven.

Dit zijn de populairste frituursnacks

In het assortiment bij Van Geloven vind je maar liefst 90 verschillende frituursnacks. Al deze snacks zijn met veel liefde en vakmanschap bereid. Toch kunnen er slechts enkelen het meest populair zijn. Er zijn natuurlijk altijd trends die komen en gaan, zoals borrelplanken of loaded snacks, het zijn vaak de gekende klassiekers die bovenaan de lijst staan.

Afbeelding
Viandel - De populairste snack voor jouw frituur

 

Viandel 

De viandel is één van de populairste snacks in de Belgische frituren. De frikandel in een knapperige, krokante korst wordt duidelijk gesmaakt. De Mora Viandel onderscheidt zich door heerlijk zacht gekruid vlees in een krokant laagje dat zorgt voor de speciale bite. Hebben je gasten het graag pittiger? Bestel dan de Mora Spicy Viandel: extra pittig door de toevoeging van ui, sambal en kruiden.

Frikandel

Ook zonder krokante korst scoort de frikandel. Of je ’m nu frikandel, curryworst of lange hamburger noemt, iedereen heeft wel eens een frikandel besteld. Ook jouw gasten laten zich vaak met veel plezier verleiden om van deze klassieker te genieten. Je zet dus best een frikandel op je menu. Wist je trouwens dat je de frikandel ook kan verkrijgen in een verschillende varianten of als vegetarische optie.

Kipfingers®

Niet enkel viandellen en frikandellen vallen in de smaak. Kip-snacks doen het ook altijd goed in de frituur. Zo zijn er de Kipfingers® van Mora, gemaakt van pure, malse kipfilet en omhuld door een lekker krokant korstje. Onze kipfingers worden geleverd met 20 uitserveerbakjes, wat het extra makkelijk maakt om ze te serveren of mee te geven met je gasten.

Kipnuggets of kippets

En er is meer. De  kippets van Ad van Geloven - zijn populair bij jong en oud. De smakelijke kiphapjes met een krokant korstje horen thuis op het menu van elke frituur. Vaak worden ze extra in de kijker gezet op het kindermenu, of als afhaalsnack. Net als de kipfingers® worden ze trouwens geleverd met 20 uitserveerbakjes.

Afbeelding
Kipkorn - één van de populairste frituursnacks

 

Kipkorn® 

Een andere populaire kip-snack is de Mora Kipkorn®. Deze krokante snack is gemaakt van mals kippenvlees gehuld in een krokant jasje van cornflakes. Oorverdovend krokant en dat zullen je gasten geproefd hebben. Je kan de Kipkorn® ook verkrijgen in een vegetarische variant.

Kaaskroket

Een heerlijk smeuïge kaasvulling in een krokante korst. Dat moet een kaaskroket zijn. In ons assortiment zien we dat vooral de Meester Kaascroquetten erg in trek zijn. Met hun kenmerkende, ronde vorm vallen ze op in de koeltoog en zijn ze onweerstaanbaar voor al je gasten. Of pak jij toch liever uit met een klassieke kaaskroket of voor een andere kaassnack?

Afbeelding
Bitterballen en meer ontdek de populairste frituursnacks

 

Bitterballen 

Dat bitterballen in dit lijstje staan, is natuurlijk geen verrassing.Een heerlijke portie bitterballen smaakt immers altijd. Of je gasten draadjesvlees of rundvlees verkiezen, een vegetarisch alternatief of een royale, bourgondische bitterbal, in ons assortiment vind je altijd de oplossing. Er zijn maar liefst 9 verschillende soorten te verkrijgen!

Carrero®

Deze heerlijke pittige vleessnack met vleugje Mexicaanse kruiden valt bij veel frituurbezoekers in de smaak. De originele, licht pikante smaak van de Carrero® zorgt voor wat lekkere afwisseling. De Carrero® is bovendien ideaal om aan te bieden als broodje voor een snelle snack of lunch en ook te verkrijgen in extra lange vorm.

Hamburgers

Hamburgers zijn natuurlijk niet weg te denken uit je frituur. Je gasten bestellen ze als lunch, snack tussendoor, als avondeten of late night snack. Van de geur van gegrilde hamburgers loopt bij iedereen het water in de mond. In ons assortiment vind je verschillende burgers, zoals een kipburger en evenementen burger. Je kan je marge trouwens makkelijk verhogen, door je gasten te verrassen met één van deze 6 recepten voor originele, lekkere hamburgers.

Afbeelding
Sito Gold - Een populaire snack voor jouw frituur

 

Sito® Gold 

Een laatste snack die niet mag ontbreken op het menu van jouw frituur is de Sito® Gold. Deze kipkalkoenstick is al meer dan 50 jaar één van de grootste successen uit het Mora assortiment. Onder het goudgele korstje wisselen blokjes kip/kalkoen en ui elkaar af, op een stokje. Heerlijk als snack, bij een portie frieten of lekker tussendoor uit het vuistje.

Vergeten snacks

Zoek je naar nog meer populaire snacks? Vergeten dan de klassieke frituursnacks van vroeger zeker niet! Snacks zoals de Ragoezi, Taco/Bocado of de Lucifer zijn bij sommige frituren wat naar de achtergrond verdwenen, maar worden gretig besteld als je ze een prominente plaats geeft.

Afbeelding
De populairste snacks voor jouw frituur

 

Op zoek naar de lekkerste snacks voor jouw frituur? 

Laat je verleiden door al het lekkers in dit artikel. Je gasten zullen je dankbaar zijn, want als je deze snacks op je bord krijgt, laat je ze niet koud worden.

Ontdek het grootste assortiment van snacks