Mora vrienden

Mora de snackuitvinders

Met snackspecialiteiten als de Kipkorn®, Viandel®, Sito Gold® en de Mora kipsaté veroverde het innovatieve Mora een zeer stevige positie in de professionele én de consumentenmarkt. We hebben meer dan vijftig jaar ervaring en weten wat mensen lekker vinden.

Vegetarische Kipkorn Mora Vegetarische Slager
Mora

Vegetarische Kipkorn

100% plantaardig

Ga naar

De beste ingrediënten en methodes

Mora-oprichter Marcel Mourmans begon zijn loopbaan op een bakfiets, waarmee hij snacks verkocht aan cafés. Tegelijkertijd bedacht hij eigen recepten voor nieuwe snacks. De zaken gingen zo goed dat hij samen met zijn vrouw Robby Ramaekers Mora oprichtte: een samentrekking van MOurmans en RAmaekers. Mourmans had een winnaarsmentaliteit: ‘het beste of niets’. Daarom werd er bij Mora van begin af aan alleen gewerkt met de beste ingrediënten en volgens de beste productiemethodes.

In 1973 opende Mora een grote snackfabriek in Maastricht en in 1978 startten we met de productie voor consumenten. De ene succesvolle snack na de andere werd geïntroduceerd en de bestaande producten werden steeds beter. In de jaren tachtig introduceerden we Cora van Mora als het gezicht van Mora. In 2013 kreeg zij gezelschap van haar nichtje Flora.

Met snackspecialiteiten als de Kipkorn, Viandel en de Sito Gold heeft het innovatieve Mora een zeer stevige positieee in de professionele én de consumentenmarkt veroverd. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Mora waar ocnsumenten van genieten. De nieuwe range vegetarische snackproducten en de Crispy Chick'n introductie laten zien dat Mora ook de moderne consument niet uit het oog verliest. Dit heeft gezorgd voor een zeer uitgebreid assortiment heerlijke snacks van een uitmuntende kwaliteit. 

Met Mora haalt u gegarandeerd een gangmaker in huis. Mmm…van Mora!

Bekijk ons gehele vegetarische assortiment Mora vegetarisch