31 artikelen gevonden

Blurring in horeca is booming

Blurring concepten, waarbij de grenzen tussen horeca, retail en dienstverlening vervagen, veroveren het straatbeeld. Want wie de moderne gast wil bedienen én zijn omzet wil verhogen, kijkt voorbij de traditionele horecahorizon.

Haal meer rendement uit je menukaart met menu engineering

Weet jij wat de winnaars, verliezers of slapers van je menukaart zijn? Met menu engineering krijg je inzicht in de prestaties van je gerechten en kun je meer rendement halen uit je menu. Luuk Stijnen van Horeko neemt ons mee in de wereld van menu engineering.

Waarop let je als horecazaak bij het maken van een menukaart?

In de horeca is een goede menukaart belangrijk: zo overtuig je je gasten. Lees hier hoe je dat aanpakt.

Zo start je met vegetarische snacks in je frituur

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 4 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw frituur.

Upselling in de horeca: verkoop in 7 stappen meer met minisnacks

Minisnacks worden erg gesmaakt in restaurants, op terrassen en in brasseries. Ze zijn dan ook knapperig, smakelijk en staan vlug op tafel. Het ideale recept voor een impulsbestelling. Naast hun trendy karakter, verhoog je als horecazaak met een paar lekkere minisnacks op je kaart gevoelig de besteding per tafel. Met deze 7 tips spenderen je gasten meer dan gepland.

De kroket herontdekt: verrassende tips en trends voor horeca

Wist je dat de kroket waarschijnlijk afkomstig uit Frankrijk is? Maar ondertussen, in al zijn vormen en maten, is hij buitengewoon populair in Nederland en ook in België niet weg te denken van de betere horecakaart.