46 artikelen gevonden

12+ tips om reclame te maken voor jouw restaurant of frituur

Wil je nieuwe gasten aantrekken? Dan moet je zaak opvallen. Maar hoe doe je dat precies? In dit artikel delen we meer dan 12 concrete tips voor je horecazaak, frituur of take-away concept die je morgen al kan toepassen!

Welk bier past bij welke snack? De favoriete beerpairings van Ivo Thijssen

Een heerlijke portie bitterballen, kaas- of garnaalballetjes… het smaakt altijd, maar wat drink je daar nu bij? Wij vroegen bierexpert Ivo Thijssen naar zijn favoriete beerpairings met enkele toppers uit ons assortiment.

De belangrijkste biertrends volgens Ivo Thijssen - van alcoholvrij tot nostalgie

Een lekker, frisse pint. Het valt bij veel gasten in de smaak. En dan hebben we het heus niet alleen over een traditionele pils. Als friturist- en horecaondernemer liggen er dus kansen… en wij helpen je daarbij graag op weg!

Promoot je menu met smakelijke beelden van onze snacks.

Zien eten, doet eten. Daarom hebben we een uitgebreide beeldbank met meer dan 2.000 beelden van onze snacks en favoriete recepten voor je klaarstaan. Een extra troef die jouw frituur of horecazaak in handen heeft, dankzij je Snack Extra-account.

Hoe werkt Snack Extra? Zo geniet jij van extra veel voordelen.

Met Snack Extra haal je alles uit je zaak wat erin zit. Je vindt er allerlei voordelen die je helpen om je frituur- of horecazaak makkelijker én voordeliger te runnen. Maar wat is Snack Extra precies? Hoe werkt het? Voor wie is het? We leggen het je graag uit!

Verleid je gasten met heerlijke loaded snacks

Je kan er niet omheen, loaded fries en ‘over the top’ burgers zijn niet meer weg te denken van de meeste menukaarten. Maar op het gebied van ‘loaded snacks’ is nog heel wat terrein te winnen. Ga creatief aan de slag met de favoriete frituursnacks en maak van die frikandel, kroket of kipkorn het nieuwe uithangbord van je zaak. Want wie ‘loaded snacks’ op de kaart zet, kan (nieuwe) gasten verleiden, verrassen én meer marge pakken.