Borrelmaatjes

Een grootse mini mix

De Borrelmaatjes dat zijn 6 heerlijke hapjes van elk 30g.

Gelijke bereidingstijd

De Borrelmaatjes zijn eenvoudig samen te bereiden in slechts 4 min.

Verras jouw klanten met de Borrelmaatjes

Geluk schuilt in een klein hapje… De Borrelmaatjes, dat zijn 6 kleine hapjes van onze grootste merken. Elk met hun eigen smaak en een eigen karakter. Met slechts één bereidingstijd en altijd hetzelfde resultaat: tevreden klanten.

In deze luxe mix vind je een aantal van de heerlijkste hapjes uit ons assortiment. Zo kunnen jouw klanten onder andere genieten van de Mini Rundkroket van Kroketterij de Bourgondiër en de Souflesse Mini Kaassoufflé. Met ook de Mora Mini Crispy Chick’n en de Welten Mini Bami Oriëntal bieden de Borrelmaatjes nieuwe mogelijkheden op jouw menukaart.

De Borrelmaatjes zijn bijvoorbeeld ideaal als hapje bij het aperitieven of als alternatief voor de klassieke portie gemengd. Of je nu een nieuwe ster zoekt voor op de borrelplank of een sharing box wil serveren, de Borrelmaatjes zijn de perfecte match voor elke horeca-zaak en frituur.

Een luxe mix met 6 borrelhapjes

Een mini-assortiment van onze beste hapjes. Dàt zijn de Borrelmaatjes. Deze nieuwe mix is samengesteld uit 6 populaire hapjes uit ons assortiment met elk een eigen smaak en karakter:

  • Mini Kalfscroquet  (Van Dobben)
  • Mini Rundkroket  (Kroketterij De Bourgondiër)
  • Mini Kaassoufflé (Souflesse)
  • Mini Bami Oriëntal (Welten)
  • Mini Crispy Chick’n (Mora)
  • Mini Frikandel (Van Lieshout)

Deze unieke combinatie van topkwaliteit in een mini-formaat biedt elke horeca-zaak en frituur een brede waaier aan mogelijkheden.

Borrelmaatjes

Wil je meer weten over deze heerlijke mix?

Bekijk de productinfo