10 artikelen gevonden

Welk bier past bij welke snack? De favoriete beerpairings van Ivo Thijssen

Een heerlijke portie bitterballen, kaas- of garnaalballetjes… het smaakt altijd, maar wat drink je daar nu bij? Wij vroegen bierexpert Ivo Thijssen naar zijn favoriete beerpairings met enkele toppers uit ons assortiment.

20+ zomerse recepten die het verschil maken op jouw terras

De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien. Tijd voor volle terrassen! Met deze zomerse recepten is jouw menukaart helemaal klaar voor het terrasseizoen.

Zo scoor je op jouw terras met je menukaart

Genieten van een fris drankje op een zonnig terras, heerlijk toch? Dat vinden jouw gasten ook. Met de tips uit dit artikel, zorg je voor een verleidelijke terraskaart die gasten tot bij jou brengt en laat blijven!

De borrelkaart: tips voor een topterras

Vanaf de eerste zonnestralen merk je het al, een gezellig terras is de place to be. Maar hoe zorg je er nu voor dat al die gasten op jouw terras belanden én dat ze lekker lang blijven hangen. Het geheim? Een slimme aperitiefkaart, afgestemd op het terrasseizoen.

10+ ideeën voor het terras van jouw frituur die gegarandeerd voor meer omzet zorgen

Er valt veel meer omzet te halen als je als frituur eigenaar niet alleen focust op take-away, maar ook inzet op eten op het terras en dus je klanten gaat bedienen. Vooral met de mooie zomermaanden die we tegemoet gaan is daar veel extra omzet mee te halen. Wij delen in dit artikel een aantal ideeën om meer omzet te halen uit je terras.

Terras als visitekaartje

Bij Frituur-eethuis Onder d’n Toren in Geel Ten Aard komen naast vaste gasten ook veel fietstoeristen. Voor eigenaar Jef Verwimp is het terras dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. ‘Het is een uithangbord, een visitekaartje.’