Vegetarisch eten wint steeds meer terrein

Steeds meer consumenten eten 1 of meerdere dagen vleesvrij, van de lunch, de avondmaaltijd, tot aan het aperitief en het restaurant- of frituurbezoek. Onderzoeken van de afgelopen jaren tonen aan dat vegetarisch eten en flexitarisme geen voorbijgaande hype is. Consumenten hechten steeds meer waarde aan de impact van het eten van vlees op bijvoorbeeld dierenwelzijn en klimaat. Maar de belangrijkste motivatie is gewoonte: steeds meer mensen vinden het normaal om niet altijd vlees te eten.

Ontdek hier waarom vegetarische snacks niet in je assortiment mogen ontbreken.

Ken je deze vegetarische snacks al uit ons assortiment?

Met onze vegetarische en vleesvrije snacks willen we iedereen de mogelijkheid geven om toch te genieten van de lekkerste snacks met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Mora en De Vegetarische Slager - vegetarische snacks voor frituren en horecazaken

Einde 2019 hebben we in België met succes een vegetarische versie van hét snackicoon, frikandel, onder Mora i.s.m. de Vegetarische Slager op de markt gebracht.

Het gamma werd al snel uitgebreid met een vegetarische draadjesvleesch bitterbal, vegetarische draadjesvleesch kroket en Kipkorn®. Niet van de originele versies te onderscheiden!

Andere vegetarische snacktoppers

Maar er vallen nog meer vegetarische snacks in ons assortiment te ontdekken.

Ken je onze heerlijke, licht pittige Chili Cheese Nuggets al? Of wat dacht je van een echte klassieker die op geen enkele borrelkaart ontbreekt: mini-loempia’s? Maar ook voor de grotere honger, hebben we een vegetarische loempia.

Afbeelding
Ad van Geloven Vegetarische Loempia - Loempia Végétarien

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Van Geloven nieuwtjes, acties en tips.

Vragen?

Zit je nog met enkele vragen over het assortiment van Van Geloven? Contacteer ons dan via infobe@vangeloven.com.