17 artikelen gevonden

Hoe start je met vegetarische snacks in jouw horecazaak?

Als horecaondernemer kan je er niet langer omheen. Vegetarisch eten wordt steeds populairder. 1 op de 4 mensen geeft in een recent onderzoek aan, dat ze regelmatig geen vlees eten. Tijd voor een nieuw artikel, met een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw horecazaak.

10 tips om je omzet te verhogen tijdens de eindejaarsperiode in de horeca

Horeca draait om gastvrijheid. Je gasten verrassen, in de watten leggen en een fijne ervaring geven. De eindejaarsperiode is hét moment waarop die gastvrijheid nog belangrijker wordt. Daarom delen we deze 10 tips om de omzet van je horecazaak én het plezier van je gasten te verhogen. Of je nu een restaurant, frituur, brasserie of winterbar hebt, met deze tips kan je gegarandeerd aan de slag.

Feestelijk fastfood

Het eind van het jaar is hét moment om uit te pakken met feestelijke apéros en bijeenkomsten. Hoe maak je met je vertrouwde hapjes en snacks een gerecht, borrelplank of –box die daarbij aansluit? Hoe serveer je een snackbeleving waar de glitter, glamour en wow-factor vanaf druipt (en waar je zelf ook blij van wordt)? Deze tips helpen je op weg.

Zo start je met vegetarische snacks in je frituur

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 4 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw frituur.

Megaveel vegetarisch

Vegetarische snacks winnen terrein. Ze belanden niet alleen op het bord (of in het bakje) van de doorgewinterde vegetariër, steeds meer mensen weten een goede snack zonder vlees te waarderen. Tijd om als ondernemer (nog) eens in het aanbod te duiken.

Herfst: tijd voor comfortfood en bockbier!

Kortere, donkere dagen vragen om comfortfood. En om stevig, donker bier. Met deze snacksuggesties (én perfecte bockbier-pairings) stel je een heerlijke, hartverwarmende herfstkaart samen. Daar willen je gasten best die najaarsbui voor trotseren!