6 artikelen gevonden

Hoe start je met vegetarische snacks in jouw horecazaak?

Als horecaondernemer kan je er niet langer omheen. Vegetarisch eten wordt steeds populairder. 1 op de 4 mensen geeft in een recent onderzoek aan, dat ze regelmatig geen vlees eten. Tijd voor een nieuw artikel, met een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw horecazaak.

Zo start je met vegetarische snacks in je frituur

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 4 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw frituur.

Megaveel vegetarisch

Vegetarische snacks winnen terrein. Ze belanden niet alleen op het bord (of in het bakje) van de doorgewinterde vegetariër, steeds meer mensen weten een goede snack zonder vlees te waarderen. Tijd om als ondernemer (nog) eens in het aanbod te duiken.

12 tips om nieuwe klanten aan te trekken met een nieuw gerecht

Eet jij graag elke dag hetzelfde? Vermoedelijk niet, en je klanten ook niet. Verandering van spijs doet eten. Lees hier waarom nieuwe gerechten goed zijn voor je cliënteel en je zaak en hoe je daar slim mee omgaat.

Vegetarische snacks, die niet van vleessnacks te onderscheiden zijn

Mora & De Vegetarische Slager slaan de handen ineen. Een kaassoufflé of een groentekroket. Meer viel er eigenlijk niet te kiezen voor wie vegetarisch wilde snacken. Mora en De Vegetarische Slager brengen daar nu verandering in, zoals vegetarische kroketten, die niet van de vleessnacks te onderscheiden zijn. Wat is het geheim?

Waarom vegetarische snacks niet in je assortiment mogen ontbreken

Steeds meer consumenten eten 1 of meerdere dagen vleesvrij, van de lunch, de avondmaaltijd, tot aan het aperitief en het wekelijkse frituurbezoek. Omdat vegetarisch eten en snacken een vogelvlucht heeft genomen, streven we bij Mora - Van Geloven naar een assortiment dat voor de helft vleesvrij is binnen 5 jaar!