18 artikelen gevonden

Blurring in horeca is booming

Blurring concepten, waarbij de grenzen tussen horeca, retail en dienstverlening vervagen, veroveren het straatbeeld. Want wie de moderne gast wil bedienen én zijn omzet wil verhogen, kijkt voorbij de traditionele horecahorizon.

Haal meer rendement uit je menukaart met menu engineering

Weet jij wat de winnaars, verliezers of slapers van je menukaart zijn? Met menu engineering krijg je inzicht in de prestaties van je gerechten en kun je meer rendement halen uit je menu. Luuk Stijnen van Horeko neemt ons mee in de wereld van menu engineering.

Waarop let je als horecazaak bij het maken van een menukaart?

In de horeca is een goede menukaart belangrijk: zo overtuig je je gasten. Lees hier hoe je dat aanpakt.

10 tips om je omzet te verhogen tijdens de eindejaarsperiode in de horeca

Horeca draait om gastvrijheid. Je gasten verrassen, in de watten leggen en een fijne ervaring geven. De eindejaarsperiode is hét moment waarop die gastvrijheid nog belangrijker wordt. Daarom delen we deze 10 tips om de omzet van je horecazaak én het plezier van je gasten te verhogen. Of je nu een restaurant, frituur, brasserie of winterbar hebt, met deze tips kan je gegarandeerd aan de slag.

Zo start je met vegetarische snacks in je frituur

Vegetarisch eten zit in de lift: in een recent onderzoek gaf 1 op 4 mensen aan dat ze regelmatig geen vlees eten. In dit artikel delen we een aantal concrete tips om te starten met vegetarische snacks in jouw frituur.

Megaveel vegetarisch

Vegetarische snacks winnen terrein. Ze belanden niet alleen op het bord (of in het bakje) van de doorgewinterde vegetariër, steeds meer mensen weten een goede snack zonder vlees te waarderen. Tijd om als ondernemer (nog) eens in het aanbod te duiken.