Nu blijven we met z’n allen ‘in ons kot’ en met de verplichte sluiting van horecazaken, gingen ook de deuren van bars, cafés, brasseries en restaurants dicht. Een financiële ramp voor velen.  
 
#horecacomeback

Vanuit de sector hebben we daarom besloten om ons steentje bij te dragen en daarom wordt het platform horecacomeback.be gelanceerd. Een online, horeca-ondersteunend platform waarop consumenten waardebonnen kunnen kopen van hun favoriete horecazaak (vanaf 10 euro). 
 
Wij vanuit Van Geloven ondersteunen we dit initiatief en hopen dat jij je registreert op het platform. 
 
3 april werd er een grote communicatie-campagne gelanceerd via de pers en op onze sociale media om alle Belgen motiveren om jullie op het platform te steunen, dus snel registreren is de boodschap. 

De tegoedbon die klanten aankopen op de website, kunnen ze bij jou inwisselen wanneer jij de deuren van je zaak opnieuw mag openen. Op die manier geven ze je op dit moment als het ware “een voorschot”. 
Doel is om jou als ondernemer nu al te helpen om je cashflow opnieuw op gang te brengen. Deze ondersteuning kan je NU gebruiken om pakweg de huur, de sociale bijdragen of andere vaste kosten mee te betalen en de klant heeft iets  om naar uit te kijken : een drankje of etentje binnenkort in jouw zaak. 
 
Registreer vandaag nog

Registreren is heel eenvoudig en kost je niets.  
Ga dus  vlug aan de slag en meld jouw horecazaak aan op de website: 
1. surf naar www.horecacomeback.be 
2. maak een profiel aan 

En laat op jouw sociale media kanalen of via jouw website je klanten weten dat ze voor jouw zaak een waardebon kunnen aankopen. 
Het nodige beeldmateriaal kan je via de button onderaan downloaden.

Alle info en een antwoord op je vragen vind je op horecacomeback.be en check ook zeker de  
Instagram : instagram.com/horecacomeback 
Facebook : facebook.com/horecacomeback 

Twijfel dus niet!

#horecacomeback