Eindelijk mag de horeca de deuren opnieuw openen en gasten terug verwelkomen. Het zal nog niet helemaal zijn zoals voorheen, maar stapsgewijs gaan we de goede richting uit. 

66 dagen lang was het horeca-ondersteunend platform #Horecacomeback actief in België. Dit nooit eerder geziene initiatief heeft enorm veel positieve reacties teweeg gebracht, met het fantastische bedrag van 1.000.000€ als resultaat! Hoewel dit voor velen onder jullie slechts een duwtje in de rug is, heeft het initiatief wel de consument bewust gemaakt van de nood om de horecasector te steunen. Dit bedrag van 1 miljoen Euro benadrukt des te meer hoe nauw de horeca iedereen aan het hart ligt !

Gezien de heropstart van de Belgische horeca, sluiten de virtuele deuren van het horeca platformMaar daar eindigt het niet ! Het platform zal de consumenten blijven stimuleren om de horeca te bezoeken door heel de zomer actief te communiceren via de Social Media kanalen van #Horecacomeback. Met meer dan 6.000 volgers wil het platform de horeca blijven steunen in de komende maanden.

Héél véél succes met de heropstart!

#strongertogether #horecacomeback