Een verrassing voor je klanten, meer omzet voor jouw horeca-zaak

 

De Leffe bitterbal, da’s Bourgondisch genieten

“Ze ploffen zich met z’n vieren neer aan één van je gezelligste tafeltjes. Ze bestellen hun favoriete Belgische bieren en enkele sharing plates met tapas. Je zet de hapjes voor ze neer, en meteen wordt hun aandacht getrokken door een schaal met grote bitterballen. Wauw! Zo’n indrukwekkende bitterballen hebben ze nog nooit gezien! Een beetje nieuwsgierig bijten ze erin. Opnieuw een wauw-moment! Het is de lekkerste bitterbal die ze ooit hebben geproefd. Smaakt die nu naar stoofvlees? De toon is gezet, het wordt een avond van rijkelijk genieten.”

Je klanten verwennen begint bij de kleine dingen

Om de klanten in je horeca-zaak te verwennen, hoef je niet altijd fors te investeren. Een kleinigheidje met karakter, zoals de Leffe bitterbal, kan al een groot effect hebben. Van verrassing naar verrukking, dan puur genot, herkenbaarheid en blijdschap. Je klanten voelen zich welkom en in de watten gelegd.

Een verrassend hapje is een kleinigheid met een groot effect. Al die positieve gevoelens zorgen ervoor dat mensen langer blijven zitten, meer consumeren, en misschien zelfs een grotere fooi geven. Je ziet het resultaat dus dubbel en dik terug in de omzet van je zaak.

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met de Leffe bitterbal. Bied hem aan als ‘hapje van het huis’, zet hem op een uitnodigende aperitiefkaart, koppel hem aan een lekker Belgisch biertje als promo-actie… Je kan letterlijk alle kanten op met deze veelzijdige hap.

Waarom is de Leffe bitterbal het beste belevings-hapje?

Hij is groter en krokanter dan de bitterbal die je kent. Hij is anders dan alle andere hapjes, maar tegelijkertijd herkenbaar en écht Belgisch. Hij staat kortom voor alles waar de Belg van houdt: lekker eten, lekker bier, en samen genieten van de kleine dingen in het leven.

De Leffe bitterbal is speciaal ontwikkeld voor de horeca-ondernemer. Hij is kant-en-klaar bereid op de traditionele manier, zodat jij hem enkel nog moet frituren. Minimale inspanning, maximale voldoening!

Een krokante hap met karakter

De Leffe bitterbal presenteer je in stijl. Omdat we weten dat jouw klanten genieten van net dat tikkeltje extra, ontwikkelden we materiaal om jou te helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze robuuste, eiken serveerplank voor wat extra karakter? Of onze emaille serveerschalen om de presentatie helemaal af te maken?

Je merkt het hopelijk, bij Van Geloven willen we meer zijn dan enkel een leverancier van jouw volgende product. We denken mee en willen jouw zaak helpen groeien.

Meer omzet in jouw horeca-zaak? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Bestel de Leffe bitterbal