Afbeelding
100%Lekker, 100% Future Proef - ontdek de nieuwe vegetarische snacks van Van Geloven

Vegetarische snacks zijn een must op de menukaart

De vraag naar vega is de afgelopen jaren flink gestegen. Inspelen op deze groeiende vraag van klanten en het aanbod uitbreiden met vegetarische alternatieven is een must geworden voor horeca-ondernemers.

Snacken zonder vlees is dus geen hype, of een trend waar we op in moeten spelen. Het is de toekomst. Sterker nog, de toekomst is nu. Daarom zetten wij bij Van Geloven in op een breed assortiment zonder vlees.

Wij vinden bovendien dat iedereen lekker moet kunnen snacken, of je nu vleeseter, flexitariër of vegetariër bent. Wij zijn dé snackuitvinder van België, dus blijven we komen met de lekkerste snacks.

100% Lekker, 100% Future Proef

De lekkerste snacks voor iedereen …én nog beter voor de wereld ook!

Of je nu vleeseter, flexitariër of vegetariër bent, wij vinden dat iedereen lekker moet kunnen snacken. Steeds meer mensen willen minder vlees, maar mensen willen niet minder snacken. Wij zijn dé snackuitvinder van België, dus blijven wij komen met de lekkerste snacks zonder vlees; van kopieën van bestaande vleessnacks tot kaas- en groentesnacks. We gaan er samen voor zorgen dat jij en jouw onderneming klaar zijn voor de toekomst.

100% lekkere, vegetarische snacks om jouw zaak 100% Future Proef te maken

Om jou te helpen 100% Future Proef te zijn, komen we met klassiekers die we kennen, maar dan zonder vlees zoals de Mora Vega Crispy Chick’n Burger, en de Van Lieshout Vegaburger. Maar ook nieuwe snacks zonder vlees zoals de Nacho Cheese Bites van Mora.

Stuk voor stuk verleidelijk lekker, voor iedereen.

Ontdek ze nu:

Van Lieshout Vegaburger

De Van Lieshout Vegaburger is gemaakt van tarwe, erwt en eiwitpoeder. Deze voorgegaarde vega burger is lekker gekruid, heeft een rulle structuur en is heerlijk sappig. Het formaat van de burger is bovendien handig voor op een broodje.

Een heerlijk vegetarisch alternatief voor iedere burgerfan! Ideaal voor Frituren, Broodjeszaken, de horecazaken of in Catering, op een broodje of bij de frietmaaltijd.

Mora Vegetarian Crispy Chick’n Burger

Deze Vegetarische Crispy Chick’n Burger is uniek in zijn soort, mooi los van structuur, lekker krokant van buiten en sappig van binnen.

​​​​​​​Gemaakt van tarwe, erwt en eiwitpoeder.

Een heerlijk vegetarisch alternatief voor liefhebbers van krokante burgers!Ideaal voor Frituren, Broodjeszaken, de Horeca en in Catering, voor op een broodje of bij de frietmaaltijd.

Mora Nacho Cheese Bites

De Mora Nacho Cheese Bites bestaan uit een heerlijke kaasvulling omhult met een knapperige korst van nacho chips. Deze mini snacks zijn niet alleen super lekker, maar ook nog eens 100% vegetarisch. De heerlijke kaasvulling in combinatie met de crunchy korst maakt deze snack uniek in zijn soort.

Een heerlijk vegetarisch mini snackje voor de liefhebbers van iets warms en hartigs bij de borrel.

Ideaal voor de borrelkaart in jouw horecazaak, in een salade, als sharing snack tussendoor of gewoon als borrelhapje.

(deze snack kan enkel diepgevroren bereid worden)

Ontdek nog meer vegetarische snacks en tips om nieuwe klanten aan te trekken

Nog meer lekkere vegetarische snacks voor jouw menukaart

De vraag naar vegetarisch snacks is de afgelopen jaren flink gestegen en zal blijven toenemen. Steeds meer klanten in jouw zaak kiezen ervoor om bewust (vaker) geen vlees te eten en omarmen dit nieuwe eetpatroon. Een transitie waar Van Geloven in gelooft, daarom blijven we werken aan ons assortiment van vegetarische snacks. Op dit moment hebben we al een uitgebreid assortiment van vegetarische mini snacks en vegetarische frituursnacks.

Ontdek het volledige assortiment vegetarische snacks

Ga zelf aan de slag met vegetarische snacks en trek nieuwe klanten aan

Zet je vegetarische snacks op jouw menukaart, dan kan je nieuwe klanten bereiken. Belangrijk is dan uiteraard dat je het kenbaar maakt. Om jou hiermee op weg te helpen, hebben we aantal tips op een rijtje gezet.

Ontdek onze tips om aan de slag te gaan met vegetarische snacks

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Van Geloven nieuwtjes, acties en tips.

Vragen?

Zit je nog met enkele vragen over het assortiment van Van Geloven? Contacteer ons dan via infobe@vangeloven.com of neem contact op met jouw lokale vertegenwoordiger.

Vind jouw lokale vertegenwoordiger