De Leffe bitterbal: Belgisch stoofvlees in een krokant hapje voor horeca

De Leffe bitterbal: de royal onder de borrelhapjes

Hij lijkt op een extra grote, extra krokante bitterbal. Maar zet je tanden erin, en je wordt verrast door de heerlijke smaak van smeuïg stoofvlees. Een combinatie van kwaliteitsingrediënten met als onmiskenbare ster: Leffe Bruin. Want ons Belgisch stoofvlees is toch niet compleet zonder de typerende toets van ons eigen bier?

Bij Belgische kwaliteit hoort… Belgische kwaliteit

Geen café zonder bier, geen koffie zonder koekje, geen steak zonder frietjes. Vanaf nu staat er iets nieuws in het rijtje van onafscheidelijke duo’s: geen Belgisch bier zonder Leffe bitterbal. Want wat past er beter bij onze kwaliteitsbieren, dan puur Belgische kwaliteitshapjes? Laat je klanten zelf ontdekken hoe heerlijk een Leffe bitterbal smaakt bij hun favoriete biertje. Ze zullen je snel om meer vragen!

Leffe is Bourgondisch genieten

Wie Leffe zegt, zegt genieten. En dan liefst zo Bourgondisch mogelijk. De hoofdrolspeler in de Leffe bitterbal is Leffe Bruin, een traditioneel abdijbier met een lichtzoete smaak.

Het herkenbare aroma van Leffe komt perfect tot zijn recht in de stoofvleesvulling van de bitterbal. Een lichte toets van eeuwenoude traditie.

Klaar om je klanten te verrassen met de lekkerste bitterbal van het land?

 

Laat je klanten genieten

Je klanten in de watten leggen hoeft geen grote investering te zijn. We weten immers allemaal: de liefde van de Belg gaat door de maag! Met de Leffe bitterbal als ‘hapje van het huis’ geef je je klant de verrassing die hij niet had verwacht, maar eindeloos apprecieert.

Maar dat is lang niet de enige mogelijkheid met de lekkerste bitterbal van het land. Wat denk je van een combo-actie met een lekker streekbier? Of een nieuwigheid op je tapas-menu? Laat je creativiteit maar vloeien, en ontdek de veelzijdigheid van de Leffe bitterbal.

Eén ding is zeker: een eenvoudiger kwaliteitshapje bestaat niet. De Leffe bitterbal zit kant-en-klaar bereid in je diepvries. Even frituren, en hij is klaar om je klanten te verrassen.

 

Speciaal voor jou bereid in Kroketterij De Bourgondiër

In België weten we wat lekker eten is. Om de Belgische horeca-ondernemers te ondersteunen, hebben we bij Van Geloven Kroketterij De Bourgondiër opgericht. In deze Kroketterij ontwikkelen we kwaliteitsvolle producten, exclusief op maat van horeca.

De Leffe bitterbal wordt bereid volgens een traditioneel recept met zacht draadjesrundsvlees. De smaakbeleving wordt vervolledigd met laurier, tijm, rode wijnazijn, én natuurlijk Leffe Bruin. De extra krokante korst en het grote formaat, staan garant voor extra lang genieten.

De Bourgondiër maakt naast de Leffe bitterbal nog veel meer heerlijke hapjes.

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan via infobe@vangeloven.com