De Leffe bitterbal. Smaakvoller gezelschap vind je niet.

Belgisch stoofvlees, in een krokant hapje

 

Bij Belgische kwaliteit hoort... Belgische kwaliteit. Vanaf nu is de Leffe bitterbal het enige (bier)hapje dat er écht toe doet. Hij hoort bij onze nationale bieren zoals frietjes bij een steak.

Wat maakt de Leffe bitterbal dan zo speciaal? Een smeuïge stoofvleesvulling in een krokant jasje. Een traditioneel Belgisch recept van kwaliteitsingrediënten, met Leffe Bruin als ster. De Leffe bitterbal staat voor Bourgondisch genieten. En zeg nu zelf, daar kunnen wij Belgen wat van!

De Leffe bitterbal van Van Geloven wordt bereid in kroketterij De Bourgondiër, speciaal voor jou als horeca-ondernemer. Je proeft de pure Belgische traditie in iedere hap. Onze stoofvleesbitterbal is bewust groter, zodat jouw klanten extra lang kunnen genieten van een royale portie.

De Leffe bitterbal brengt leven in de brouwerij

Een goede horeca-ondernemer weet het als geen ander: een klein hapje kan wonderen verrichten voor de beleving in je zaak. Een babbelhapje van het huis, een combo-actie bij een lekker Belgisch biertje, een verrassende aperitiefhap. Geef je klanten een warm welkom, en doe nét iets meer dan wat ze verwachten. Hun oprechte appreciatie is wat jouw zaak nodig heeft om sterk te blijven groeien.

Ontdek hoe de Leffe Bitterbal jouw omzet verhoogt

Belgisch stoofvlees, in een krokant hapje

Ontdek de Leffe bitterbal

Verras je klanten met de lekkerste bitterbal

Bestel nu

Een Belgische klassieker serveer je met passie.

Bestel hier je promotiemateriaal