15 januari 2020

Mora en De Vegetarische Slager: Eindelijk lekker veggie snacken

Vegetarisch Innovaties Van Geloven Nieuws

Steeds meer mensen vragen om vegetarische snacks. In de frituur én in de winkel. Iets waar we bij Mora heel graag bij willen helpen.

Mora Vegetarische Frikandel

Alleen: kunnen we veggie snacks maken die net zo lekker zijn als de originele snacks? Het antwoord komt van De Vegetarische Slager zélf: 

“Wij willen snacks op de markt brengen die smaken zoals ze horen te smaken voor vleesliefhebbers, flexitariërs en vegetariërs.”, legt oprichter Jaap Korteweg uit.  

De lancering van soortgelijke snacks in Nederland was al een groot succes. En dat is niet enkel te danken aan onze snacks-pertise, maar ook aan het uitzonderlijke vakmanschap van De Vegetarische Slager, die al langer geliefd is in vegetarische middens.  

“We hebben al een groot assortiment vlees- en visvervangers op de markt gebracht,” gaat Korteweg verder, “maar door de samenwerking met een snackautoriteit als Mora kunnen we vegetarisch snacken nu nog lekkerder én toegankelijker maken.” 

Het bijzondere aan de iconische snacks in vegetarische uitvoering is de manier waarop het origineel wordt benaderd.  

Wij zijn samen met De Vegetarische Slager echt op zoek gegaan naar een manier om vegetarische frikandellen te maken die van textuur en smaak zo hard mogelijk lijken op het origineel. 
En andere veggie snacks komen er binnenkort ook aan! 

Test de vegetarische frikandel dus zeker uit in je frituur en laat ons weten wat je klanten ervan vinden.