51 recepten gevonden

Frikandog

Hotdogs zijn hot! Wist je dat je een hotdog ook heel goed kan maken met een frikandel? Met een topping van krulsla, augurk, ketchup, bosui en gefrituurde uitjes maak je de hotdog helemaal af!

Garnaalkroketten en Bruschetta met Gegrilde Groenten

Dé garnaalkroket: een klassieker die op geen enkele menukaart kan ontbreken! Bovendien zijn er heel wat variatiemogelijkheden met deze lekkere snack. Zo kan je je klanten verrassen met deze twist: garnaalkroketten geserveerd op een bruschetta met gegrilde groenten. Ontdek het recept en ga zelf aan de slag.

Steamed Bun met Viandel & Hoisin

Verrassend dat is deze Steamed Bun Viandel met Hoisin zeker! De Hoisin geeft de bun een zoete smaak en de Viandel zorgt voor een lekkere bite. Met de lente ui en de komkommer maak je het broodje helemaal af, heerlijk!

Triple bitterbal burger

Een smaakvol trio van mini burgers met bitterballen. Geserveerd met diverse groente, heerlijke sauzen en passende garnituren. Perfect voor een goede borrelkaart, zodat jouw gasten een uurtje langer blijven zitten.

High Fry Borrelmaatjes

High Fry is de trend van dit moment! Speel hierop in en maak de High Fry Borrelmaatjes. Perfect om je gasten te verrassen en een mooie toevoeging op je menukaart.

Loaded kipkorn Mexican Style

Loaded snacks is de trend van dit moment! Speel hierop in en maak de Loaded Kipkorn Mexican Style. Een heerlijk recept waar je gasten van op zullen kijken.

Stoofvleesbitterbal met Leffe op een bedje van erwtenpuree

Een smeuïge stoofvleesvulling in een krokant jasje, dat is de Leffe Bitterbal! Een heerlijke, royale bitterbal, die ook nog eens heel wat variatie biedt voor jouw borrelkaart. Ontdek hier onze variatietip.

Kerst Ribster met BBQ saus en sterretjes

Breng de Kerstfeer naar je zaak en jouw klanten, met de heerlijke Mora Ribster Kerst.

Kerstboom Frikandel

Breng de Kerstsfeer naar je zaak en bij jouw klanten thuis met deze originele Kerstboom Frikandel.